Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

Bent u mijn nieuwe sponsor?

U heeft goud in handen zonder dat u het weet. Gaat u met mij mee op reis? Stap voor stap mijn berg beklimmen ” Op weg naar de Top” Wat ik van u vraag is mijn droom te financieren. Om mijn droom te verwezenlijken heb ik u nodig. Ik wil de beste van de wereld worden in mijn sport, Judo en op de Olympische Spelen staan, ik geef alles voor mijn sport. Mijn sport waar ik dagelijks voor train om me te kunnen meten met de besten. Geen berg te hoog geen water te diep, ik heb een doel en daar heb ik alles voor over, daar heb ik u bij nodig. Met uw financiele steun kan ik deel nemen aan internationale trainingsstages en toernooien. Europacup wedstrijden judoën om mij te kunnen kwalificeren voor de Europese en wereldkampioenschappen. Als u de sponsor bent die op zoek is naar een jonge enthousiaste sporter, zoek dan niet verder en neem contact met mij op via info@nadiahkrachten.nl

Ik ga voor niets minder dan de “De Roos”. Mijn Pijlen zijn gericht op het hoogste. Ik ga voor De Top, het beste, “de Roos”. Uw hulp heb ik daar bij nodig. Topsport in Nederland is alleen mogelijk met sponsoren. Om elke dag te kunnen trainen en mijn wedstrijden te kunnen doen is veel geld nodig, voor mijn trainingen, stages, reis en verblijfkosten . Door uw bijdrage zal ik mijn doel kunnen bereiken.X