Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

Eindelijk, daar is íe dan!

Ongelooflijk blij ben ik met mijn Bronzen medaille op het Junior European Judo Cup in Kaunas. Al een paar toernooien zat ik er dicht bij, maar bereikte ik net niet het podium. Ondanks dat ik progressie maakte werd het in de toernooien niet zichtbaar in medailles. Het vertrouwen van mijn coach en omgeving heeft mij nog eens extra gemotiveerd om mijn trainingsarbeid nog gerichter in te vullen.

Ik geloof in mijzelf en mijn kunnen! In Kaunas verliepen mijn wedstrijden in het begin wat slordig en stroef. Ik kwam niet goed in mijn ritme en gevoel. Mijn verlies partij was de ommekeer, ondanks het verlies (zij was echt (nu nog) te sterk, kreeg ik mijn ritme en een beter gevoel terug. Het waren spannende partijen tegen sterke judoka’s. Vandaag kon ik het verschil maken, soms was het verschil klein. Ik kon nu de wedstrijden naar mijn hand zetten. Ik kon het geduld opbrengen en mijn energie omzetten in winst. Waar ik soms te gretig ben en het geduld niet kan vinden in mijn partijen was het nu anders. Ik kon de rust opbrengen en vanuit mijn opdracht judoën. Genieten en weer verder.

Aansluitend na de wedstrijden eerst nog de trainingsstage waar ik weer veel van kan leren. Ik heb een doel, een droom. We zijn goed op weg en er zijn nog veel hobbels en obstakels te nemen. Het is mijn droom en ik zal er alles aan doen wat in mijn mogelijkheden ligt om hem uit te laten komen. Stap voor stap volgens het plan, mijn en ons plan. Succes is geen rechte weg maar een splitsing van wegen waar ik telkens weer opnieuw keuzes moet maken. Gelukkig hoef ik het niet alleen te doen en word ik ondersteund door mijn coach, trainers, mijn judo-partners en maatjes, vrienden, familie en sponsoren. Trots en dankbaar ben ik dat jullie er elke dag weer opnieuw voor mij willen en kunnen zijn. Het is net een wedstrijd, de verschillen zijn soms klein tussen winst en verlies. Jullie maken het verschil waardoor ik aan mijn droom kan werken. Een groot doel, dat ik ga halen met winst. Waarom, omdat (ik) het kan!

Ik wil mijn sponsoren bedanken voor de steun en vertrouwen in mijn route “De weg naar de Top” Bedankt

@ACHHilversum @powerprotection @schildersbedrijfhuijser @nihonsportnederland @rebelsporthuizen @vriendenvannadiah @AdidasjudoX