Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

EK -23

EK -23

Het EK -23 is aangebroken,

Het derde toernooi in de reeks van drie.

Alle focus de afgelopen tijd lag op dit toernooi, hier wilde ik gaan pieken.

De eerste wedstrijd ging volgens plan. Ik had mijn pakking onder controle en wist dat naarmate de wedstrijd langer duurde ik in mijn kracht kom te staan. Met als resultaat in de golden score een ippon.

Op naar de kwartfinale, hierin trof ik een sterke Hongaar. Met een goed plan begon ik de wedstrijd, ik moest even inkomen door de lastige pakking van mijn tegenstander. Net toen ik het gevoel had dat ik beter in de wedstrijd kwam kreeg ik een ippon tegen.

Het verlies snel verwerken en op naar het brons, ook met een bronzen medaille ben ik blij op het EK. In de herkansing trof ik een Italiaan, ik had al eerder tegen haar gestaan en wist precies wat ze deed.

Mijn pakking was goed, maar elke keer was ze net sneller met een actie maken. Hierdoor liep op 3 straffen en zit mijn toernooi erop.

Een 7e plek op het EK…… Niet wat ik ervan verwacht had.

Alles was vandaag net niet…Je hebt het gevoel dat je er alles aan gedaan hebt om zo fit mogelijk op het EK te staan. En als je er dan uiteindelijk staat voelt het niet goed, alles was net niet en daarmee red je het niet op een EK.

Waar ligt het aan dat ik er niet alles heb kunnen uithalen voor mij gevoel? s het toch de mentale moeheid van 3 toernooien achter elkaar??? Dat is op dit moment het enige wat ik kan bedenken.

Nu even genieten van een paar rustige maanden zonder toernooi om even bij te tanken. Want de laatste maanden hebben me erg veel energie gekost.

Ik kom sterker terug!

 X