Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

Grand Prix Portugal

Grand Prix Portugal

Grand Prix Portugal

Door mijn goeie prestaties van 2023 en de nieuwe Pilot die de judobond is gestart heb ik de mogelijkheid gekeregen deel te nemen aan de IJF World Tour. Hiervoor was het alleen mogelijk als je onderdeel was van het Nationaal Trainingscentrum op Papendal.

Ik was dus erg blij met de kans die ik kreeg om mij te laten zien op het hoogste niveau. Helaas kon mijn eigen trainer Zeger van Oirschot nog niet mee.

Ik moest mijn eerste partij tegen een Oostenrijkste tegenstander. Een sterke meid, maar ik had een goed plan en ging met vertrouwen de partij in.

De wedstrijd liep eigenljk precies zoals ik had gedacht, het begin domineerde ze en was ze sterk met haar rechterhand in mijn nek. Naarmate de wedstrijd duurde kwam ik er beter in en met mijn acties was ik actiever. Helaas maakte ik een verkeerde beslissing en werd ik overgenomen.

Dit betekend einde toernooi, ik heb de kans niet gepakt. En dit doet zeer, ik had erg veel vertrouwen erin en wilde laten zien en dat ik mee kon op dit niveau.

En mijn partij ging goed, maar op dit niveau gaat het om de kleinste details die goed moeten zitten. Het ligt dicht bij elkaar en dan maken deze kleine details het verschil tussen winst en verlies.

Deze kans heb ik niet gepakt, maar ik heb vertrouwen in mijn judo en dat ik wel meekan op dit nieveau!

 

Op naar European Open in Warschau en daar mijn beste judo laten zienX