Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

Ik ga met u mee op vakantie

Bent u er ook klaar voor. Een heerlijke vakantie, lekker deze zomer op het strand, in de bergen of lekker ontspannen in eigen land. In het voorjaar, in de zomer de herfst, met kerst of heerlijk op de wintersport. Ik reis met u mee. U kunt mij sponsoren zonder het u maar één cent kost..Met uw steun kom ik elke training en wedstrijd dichter bij mijn doel. Kijk op mijn sponsorpagina en kijk hoe u mij kunt steunen. Ik train en judo mijn wedstrijden in binnen en buitenland. Ik train om mijn droom waar te kunnen maken, de beste te worden in mijn sport. Niet op de skiles of onder de parasol maar op de tatami en krachthonk.

Een fijne vakantie
Er zijn veel manieren om mij te steunen. Ik zal met trots en respect de naam van uw bedrijf vertegenwoordigen. Ik kom graag met u in contact om kennis met u te maken. Een berichtje naar mijn mailbox is voldoende om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken. info@nadiahkrachten.nlX