Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

NSK Kampioenschap

NSK, een bijzonder kampioenschap

Zilver behaald op de Nederlandse Studenten Kampioenschappen. Een kampioenschap voor HBO en Universiteit studenten. Waar meedoen belangrijker is dan winnen. Nu wil ik natuurlijk altijd een podiumplaats, maar dit was anders. Wat het een bijzonder kampioenschap maakt is de verscheidenheid aan judoka’s en de verschillen in niveau.

De passie voor de judosport beheerste de tatami. Een kampioenschap met de uitstraling van respect, enthousiasme en waardering voor elkaar. Ook een kampioenschap waar kwalitatief mooie wedstrijden werden gestreden. Ik ben trots op mijn zilveren plak. Trots dat ik samen met mijn medestudenten kon laten zien dat studeren en Topsport samen kunnen gaan. Het is hard werken, elke dag opnieuw.

Met passie onze sport beleven en daar alles voor over hebben in combinatie met een studie. Op dit kampioenschap kwamen veel dromen samen. Ik hen een zilveren medaille behaald, waar ik liever Goud had gezien. Normaal zou ik hier ziek van zijn en balen. Nu niet!! Ik heb meer genoten van de ontspanning en de sfeer. Een mooi leermoment wat ik mee neem naar de internationale toernooien. Genieten van de mooiste sport die er is, mijn sport “JUDO”. Een bijzonder kampioenschap, dat is het.X