Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

Zilver op de European Judo Cup in Sarajevo

Met de Nederlandse juniorenploeg was ik dit weekend in Sarajevo waar ik een zilveren medaille heb veroverd. In de hoofdstad Sarajevo wist ik met mooie overwinningen op judoka’s uit Bosnië en Herzegovina, Frankrijk en Nederland de finale te bereiken. Na een gelijk opgaande strijd moest ik uiteindelijk mijn meerdere erkennen in Laura Fazliu, afkomstig uit Kosovo. Met een mooie overname wist zij mij te verassen en de finale te winnen.

Ik ben blij met deze medaille. Een mooie bevestiging dat ik op de goede weg zijn. “Op weg naar de Top”. Ik zal nog twee dagen in Sarajevo verblijven voor een trainingsstage. De komende twee weken mij voorbereiden op de European Judo Cup in Berlijn. Nog even genieten van de trainingen, het mooie weer en het gigantische zwembad bij het hotel 🙂

Met dank aan mijn sponsoren die deelname aan European Judo Cups mogelijk maken. Deelname aan internationale wedstrijden en Trainen met de beste judoka’s kan alleen met het vertrouwen en steun van mijn sponsoren.

@ACHHilversum @powerprotection @schildersbedrijfhuijser @nihonsportnederland @rebelsporthuizen @vriendenvannadiah @AdidasjudoX