Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

 

Over mij

Ik wil mij graag voorstellen. Mijn naam is Nadiah Krachten, geboren op 12 oktober 2000. Ik ben afgestudeerd chemicus aan de Hogeschool Utrecht en werk voor 24 uur bij Topsport Gelderland als administratief ondersteuner

Ik train 2x per week op Papendal, 2x per week bij Stichting Kenamju in Haarlem en doe 3x zelf krachttraining in Arnhem.  In de weekenden ben jk vaak samen met mijn ouders, zus, broers, katten en onze hond. Op de leeftijd van vijf jaar ben ik gestart met judo bij Rebelsport in Huizen. Als Erelid ben ik betrokken bij de wedstrijdgroep en kom ik zo vaak als kan nog langs. Sinds ik de tatami ben opgestapt is judo niet meer uit mijn leven weg te denken. Judo is voor mij meer dan een sport, het is een manier van leven.

Ik hou van mijn sport en ik heb een droom die ik met alles wat ik in mij heb zal nastreven. “Op weg Naar de Top”. Judoën met de beste judoka’s van de wereld. Deelnemen aan de Olympische Spelen is mijn stip aan de horizon. Stap voor Stap bedwing ik “Mijn Berg” om mijn doel te kunnen verwezenlijken.

Judogroet, Nadiah

X