Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

European Open Madrid

European Open Madrid

Vandaag stond de European Open in Madrid op de planning.

Er lag erg veel druk op dit toernooi.

In januari heb ik te horen gekregen dat ik in de zomer moet uitstromen op Papendal, dit omdat ik te weinig resultaten heb gehaald. Afgelopen European Open in Praag ging erg goed en met mijn 3e plek heb ik laten zien resultaat te kunnen halen.  Maar de vraag is dit genoeg om te blijven is er nog.

Ik ben de hele tijd bezig met mag ik blijven, en dat ik mijzelf op dit toernooi moet laten zien. Het voelde als de laatste kans…

1e ronde moest ik tegen een Duitse tegenstander, op papier zou ik van haar moeten winnen. Maar ik verkrampte helemaal tijdens de wedstrijd van de spanning. Mijn judo kwam er niet uit en ik verloor de wedstrijd.

Dit was het dan…. Einde toernooi en Einde Papendal en Einde Carrière dacht ik.

Ik was er kapot van, maar de situatie waar ik de laatste maanden in heb gezeten was ook niet optimaal. De hele tijd de onzekerheid van ben ik wel goed genoeg en moet ik weg.

Dit heeft me opgebroken, na het toernooi kreeg ik gelijk van mijn trainer te horen dat dit het was. Ik moest van Papendal af…

Nu eerst op vakantie en even genieten van de rust en ondertussen verwerken wat er is gebeurd en nadenken wat ik verder wil.

Stoppen met judo? Of via een andere weg nog door gaan.

 X