Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

European Open Madrid

European Open Madrid

European Open Madrid

Na mijn 3e plaats op European Cup Dubrovnik keek ik er erg naar uit om in Madrid de mat op te gaan!
Een sterk bezet toernooi waar ik kan laten zien dat ik het niveau heb.

Mijn eerste partij moest ik tegen iemand van de IJF Refugee Team. Ik begon direct scherp en scoorde ook binnen de minuut een ippon. Een goed begin van het toernooi.

In de tweede ronde moest ik tegen Cabana Perez uit Spanje, de nummer 1 geplaatste van het toernooi. Een mooie kans om me te meten met de top. Met een goed plan begon ik de wedstrijd, mijn kumi kata was goed en zette direct druk op haar. Naarmate de wedstrijd vorderde ging het gelijk op, met beide 2 shido’s op het bord gingen we de golden score in. Uiteindelijk kreeg ik na 2,5 minuten in de golden score mijn 3e shido en verloor ik de partij. Erg zuur omdat ik wel een goede wedstrijd heb neergezet tegen een goede judoka, maar het uiteindelijk niet lukt om het over de streep te trekken. Maar wel een goed gevoel dat ik me gewoon kan meten met de top en ik niet ver van dit niveau vandaan ben.

Ik weet dat ik op de goede weg ben, en dat ik het niveau gewoon heb! Ik ga verder om mijn droom te verwezenlijken, stap voor stap zal ik mijn berg beklimmen en de top bereiken.

 

 X