Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

 

Sponsors

Mijn Sponsoren maken het voor mij mogelijk om op het hoogste niveau te kunnen sporten. Te trainen met de beste judoka’s en deel te nemen aan prestigieuze toernooien. Judoën op het hoogste niveau kan ik niet alleen.

Kom er bij en samen gaan we op weg “Op weg naar de Top”.

Sponsoren in 2023 waren:

@thebusinessfactory
@nihonsportnederland
@rebelsporthuizen
@vriendenvannadiah
@Adidasjudo

The Business Factory

#WECARE | The Business Factory maakt impact door ondernemingen te ontwikkelen en te ondersteunen, die bijdragen aan een betere wereld.

Vrienden van Nadiah BEDANKT

“Vrienden van Nadiah” bedankt voor jullie steun en vertrouwen. Wilt u ook vrienden worden en samen de Top te bereiken. Stuur mij een mail. nadiahkrachten@gmail.com

Ook sponsor worden?

Om Topsport te blijven doen en mijn droom waar te maken heb ik uw ondersteuning nodig. Alle kosten die ik maak komen voor mijzelf wat het soms erg moeilijk maakt. Voornamelijk de reiskosten en verblijfkosten voor trainingsstages en toernooien zijn erg hoog en is er geld nodig. Hierbij vraag ik uw hulp, door uw bijdrage zal ik mijn doel kunnen bereiken.

Er zijn veel manieren om mij te steunen. Ik zal met trots en respect uw naam van het bedrijf (uw trots) vertegenwoordigen. Ik kom graag met u in contact om kennis met u te maken. Een berichtje naar mijn mailbox is voldoende om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken. U kunt mij breiken via nadiahkrachten@gmail.com

Samen “Op weg naar de Top” . Ik ben er klaar voor, U ook!?

Wordt vriend van Nadiah, op deze wijze steunt u mijn weg naar de top. Bezoek de vrienden van Nadiah door…………. te klikken!!

Eenmalig Sponsoren

Wanneer u geen vaste sponsor wilt worden, maar mij eenmalig wilt ondersteunen kunt u het op onderstaand rekeningnummer uw gift overmaken. Ik ben met elk klein bedrag super blij want alles helpt om de financiele druk eraf te halen en zo alle focus te leggen op het sportieve vlak zonder dat ik me zorgen moet maken of ik alles wel kan betalen.

NL48 RABO 0108 5431 61

Alvast Super bedankt!!! Nadiah

X