Nadiah Krachten en haar weg naar de top.

 

Sponsors

Mijn Sponsoren maken het voor mij mogelijk om op het hoogste niveau te kunnen sporten. Te trainen met de beste judoka’s en deel te nemen aan prestigieuze toernooien. Judoën op het hoogste niveau kan ik niet alleen.

Kom er bij en samen gaan we op weg “Op weg naar de Top”.

The Business Factory

#WECARE | The Business Factory maakt impact door ondernemingen te ontwikkelen en te ondersteunen, die bijdragen aan een betere wereld.

Vrienden van Nadiah BEDANKT

“Vrienden van Nadiah” bedankt voor jullie steun en vertrouwen. Wilt u ook vrienden worden en samen de Top te bereiken. Stuur mij een mail. info@nadiahkrachten.nl

ACH Autoschadecentrum Hilversum

Autoschade Centrum Hilversum is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Wij werken met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken.

Nico Klein Vleeswarenspecialist

Al sinds 1975 uw vleeswarenspecialist van het Gooi. Naast verse vleeswaren hebben wij ook een ruim assortiment aan vlees, salades, gourmetschotels en BBQ vlees. Bekijk hier de website: www.nicoklein.nl

Ook sponsor worden?

Om Topsport te blijven doen heb ik uw ondersteuning nodig. Voor mijn trainingen, stages, reis en verblijfkosten is geld nodig, veel geld. Door uw bijdrage zal ik mijn doel kunnen bereiken. Natuurlijk krijgt u niet alleen veel publiciteit retour maar ik wil u graag een clinic aanbieden als dank!

Er zijn veel manieren om mij te steunen. Ik zal met trots en respect uw naam van het bedrijf (uw trots) vertegenwoordigen. Ik kom graag met u in contact om kennis met u te maken. Een berichtje naar mijn mailbox is voldoende om de mogelijkheden van sponsoring te bespreken. info@nadiahkrachten.nl

Samen “Op weg naar de Top” . Ik ben er klaar voor, U ook!?

Wordt vriend van Nadiah, op deze wijze steunt u mijn weg naar de top. Bezoek de vrienden van Nadiah door…………. te klikken!!

Een andere zinvolle manier om mij te sponsoren is via Social Checkpoint. Deze manier van sponsoren kost u zelf geen extra geld. Want via mijn sponsorpagina kunt u uw online aankopen doen. Waarvan een deel van het aankoopbedrag door de webshop aan mijn sponsorgeld wordt toegevoegd. Er doen heel veel webshops aan mee. En wanneer u al vaker online aankopen doet dan zou het fijn zijn als u dit via mijn sponsorpagina wilt doen.

Alvast Super bedankt!!! Nadiah

X